Ny månad å litta annat

Idag är en så’n dag när det egentligen inte finns nå’t att skriva om, men det kliar i fingrarna. Så vad ska jag sno ihop?

Jag kan berätta att nu är jag tre dagar in i en ny erfarenhet: februari. Mina första hela juli-aug var i somras, de övriga månaderna har jag varit här tidigare. Det blir en spännande månad, tror jag. Jag är förberedd på att det fortfarande kan komma kyliga dagar, trösten är att det är finalen på vintern. I mars kommer våren – härligt. Mars-april är så vackra i naturen med massor av blommor, insekter, fåglar, fullt av liv! Och en del blommor som ginst, mimosa, oleander avlöser varandra så landskapet skiftar.

Det är också kanevalstid. Den börjar 12 febr och avslutas 22 febr för den 23 febr börjar fastan. Ska bli roligt att se vad som händer på sta’n! Lovar att jag ska vara klädd i kamera så fort jag sticker ut näsan genom dörren.

Imorgon vet jag bestämt, men jag tror att min nya hemsida kommer ut i denna månaden. Spännande. Och nervöst. Men så är det ofta inför lite större och avgörande händelser, man får blandade känslor.

På söndag kväll ska hyrbilen lämnas, jag hoppas på fina slutdagar då jag kan vandra dit bussar inte kan ta mig. De 3 månaderna med bil var lite av en provtid för att besluta om jag ska köpa bil eller inte. Jag avvaktar tills firman är igång, större än så är inte behovet. Skönt och frihet, men inte livsnödvändigt.

Vänner har bokat resa med ving och kommer en vecka i början av maj. Så roligt! Det är lite nervöst när man pratat mycket och entusiastiskt för en plats, kan ju ha gett för stora förväntningar. Så det här är extra roligt för hon har besökt mig två gånger tidigare här nere och kommer nu tillsammans med maken. Förstår du att det här är en fin, speciell och charmig plats (på en underbart vacker ö) som fler än jag återvänder till? Boka och tipsa vänner och bekanta!

Vädret har varit konstigt idag med svarta moln som avlöstes av solsken som avlöstes av regn som avlöstes av sol från blå himmel. Svårt att hänga med i svängarna. Återstår att hämta foton ikväll och innan dess sno ihop en middag.

Och jag vet inte riktigt hur det gick till, men det blev ett blogginlägg trots att det inte fanns nå’t att berätta. Ha en skön kväll!

2 tankar på “Ny månad å litta annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s