Halvsjukt i kropp och knopp

Haft en konstig känsla i kroppen några dagar, men inte brytt mig. Det har varit fullt upp med tankearbete med materialet till hemsidan. Men i morse fick jag se sanningen i vitögat. Jag löser ganska mycket korsord, är väl inte jättebra på det men inte usel heller. Under hela frukosten satt jag och stirrade på ”Datordjur” på tre bokstäver utan att komma på svaret. Alltså är nå’t väldigt och allvarligt galet. Tankarna segar runt i knoppen i nå’n sorts seg dynga känns det som. Det är bara att inse att jag har en förkylning i kroppen.  Om den bryter ut så blir den rejäl, tro mig. Det finns fortfarande en chans att den ”vänder” så nu ska jag ta en Alvedon och krypa ner under filten. Detta ska motas bort, jag har varken tid eller lust. Sista tre dagarna med hyrbilen ska det vandras, så det så.

Kanske jag tittar lite på svtplay. Jag har upptäckt ”Fosterland”, ett öppet och berörande program. Se det om du missat det! I andra kapitlet funderade programledaren Fredrik Önnevall kring hur viktigt det är att försöka sätta sig in i hur andra tänker. Om man inte förstår hur andras värld ser ut hur ska vi då kunna samtala och samarbeta för att komma vidare? Det stötte på lite patrull när den homosexuelle killen i franska Front National inte ville förklara hur han får ihop att vara aktiv i ett parti som motarbetar homosexuella. Synd, hade varit intressant att höra.
Programledaren undrade också över om den andra sidan, dvs de nationalister han pratar med, har samma intresse att försöka förstå andra eller om de bara är intresserade av sin verklighet. Än så länge har ingen av dem frågat honom någonting.

Nu under eftermiddagsfikan löste jag ett barnkryss. Det gick bra, men jag fick huvudvärk. Ajö på ett tag.

2 tankar på “Halvsjukt i kropp och knopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s