Kurs och fart norrut!

I torsdags var vi ute och vandrade. Dagen innan hade vi hård vind från norr så det var kallt. Torsdag morgon sken solen från en klarblå himmel och det var vindstilla. Senare kom en lätt vind från syd. Så’na snabba växlingar har vi när det inte är sommar och jag tycker om väder! Sommaren är blå himmel och solsken dag efter dag efter dag… Lyckan är stor om det seglar in ett litet moln. Och man blir rent euforisk när det första regnet kommer efter sommarens värme och hetta! Och enformighet. Då startar äntligen det bästa halvåret.

Nu är jag i Iraklio och imorgon bitti (svintidigt) lyfter planet mot Aten och sedan nästa plan mot Kastrup. Jag är alltså på väg till Skåne! Träffa familj och vänner, njuta av konstrunda på Österlen. Något mindre njutbart verkar temperatur och väder vara, men där finns i alla fall varma, go’a hus!
Fast lite knasig är jag väl som lämnar detta:

Har ätit gott på Amalia’s Kitchen och haft filmkväll med underbara ”Maudie” (finns på svtplay). Snart dags att släcka och försöka sova en stund.

Som vanligt bloggar jag inte under resa och jag är hemma igen natten mellan 12 och 13 april så i alla fall så länge är det tyst från mig. Men misströsta icke (kanske nå’n som jublar!) – jag kör igång igen då!

Nu önskar jag dig en riktigt skön påsk! Fira, koppla av, ät gott, ta en promenix…andas och vila!

Ha det gott! Var rädd om dig och andra!

6 tankar på “Kurs och fart norrut!

 1. Thalassa

  Önskar dig en riktigt fin sverigevistelse!
  Någon konstrunda på Österlen blir det inte för mig, men i förrgår var vi på Vårsalongen på Liljevalchs. Jättebra!
  Glad Påsk!

  Gillad av 1 person

  Svara
 2. stadsmadam

  Men det blev ju fint påskväder i södra Sverige, eller hur? Även jag har varit ute på konstrunda, en del har imponerat och inspirerat, annat inte. Jag hoppas att du har en riktigt fin vistelse i Sverige.

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Helt otroligt väder! Solen har strålat sedan jag kom 1 april och jag har förstått att vädret varit ostadigt och trist innan dess. Konstrunda igår och idag, de sista besöken imorgon!

   Gillad av 1 person

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s