Vårtecken inomhus under helgen som gick

Helgen avlöpte lugnt och stilla. En runda på sta’n i lördags som gick via marknaden. Jag får hålla hårt i börsen när jag passerar grönsaks- och fruktstånden. Fräscht, härliga färger, fint upplagt. SÅ frestande, men jag vet hur det slutar. Jag kommer hem med alldeles för mycket till ett enpersonshushåll. Bättre då att gå till grönsakshandlaren flera gånger i veckan. Utbudet där är lika bra, men av någon anledning inte fullt så frestande så jag ”överhandlar” inte.

I övrigt var lördagen lika dammig och fuktig som fredagen så det blev mest innesitt med lite jobb i firman och läsa bok i soffan, men det är inte heller fel. Jag har ju fått tag på en så’n väldigt bra bok om Kreta, ska blogga om den när jag läst ut den.

Söndagen var lite kylig, men frukost på vanliga stället med utsikt över Libyska havet. Man ska inte klaga! Och go’ middag på kvällen med gott vin! Innan jag njöt av go’a middagen fick jag lagt upp vandringsglimt ”Det tredje ögat” på firmans hemsida.

I helgen fick jag ett litet vårryck! Jag berättade i veckan att våren kom i tisdags så nu tyckte jag det var dags att tvätta fleece, jackor mm som ska läggas undan. Det är också ett vårtecken, ett riktigt skönt sådant! Började lägga undan sjalar, hänga kortärmat längs fram osv. Riktigt härlig känsla!
Fast se’n plockade jag fram och provade några kjolar och då var det inte lika roligt längre…… Strunt samma, det finns nya kjolar i butikerna och jag gjorde ett fynd idag! Riktigt sval och skön viskos som jag absolut inte kan stå emot när jag hittar den. (och nä, detta ska inte bli en mode- och shoppingblogg)

Idag har jag varit på grekiska och nu börjar det bli riktigt körigt vill jag mena. Det är inte jag som tycker om vin utan vinet som tycker om mig – vad sägs om den frivolten? Känns som om jag börjar få nå’n sorts hatkärlek till det där språket. Och att jag behöver skriva av mig lite frustration, men det får bli ett eget blogginlägg.

Funderade över om jag skulle skriva något mer så jag tittade ut genom fönstret. Skulle jag inte gjort. Där seglar vita fina moln på en ljusblå himmel och bergen är ömsom i skugga och i solsken. Tänk att få vara där ute nu….

Nu får jag samla mig och få ihop lite middag! Men först en dusch utan att behöva slå på varmvattenberedaren, nu gör vårsolen jobbet. Ha det gott!

RESTIPS – BOKA NU! Vandra på vårvackra Kreta!
Mer information på hemsidan inspirewiz.com
om upplägg, förutsättningar, pris, bokning, referenser mm.
Välkommen att vandra och Καλώς ορίσατε till Kreta!

 

1 tanke på “Vårtecken inomhus under helgen som gick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s