Om tanter via en tant

Jag vet inte vad som är fel. Sover som en stock, har det bra, äter gott och gärna. Idag blev det lite sovmorgon för det tunga huvudet och jag fryser lite grann. Kanske jag är rastlös pga vädret som inte tillåter vandring, inte ens morgonrundor de flesta dagarna. Idag blåser det som attan, i morse var det svarta, tunga moln över sta’n och blött nere i gränden. Eller är det ”åldern” som gör att jag känner mig håglös och trött?

Vår syn på ålder är intressant, inte minst på arbetsmarknaden och i samhället i stort. Istället för att gnälla vidare eller skriva ett halvdåligt blogginlägg ger jag idag en länk till en intressant artikel. Det handlar om något som jag bloggat om både i denna bloggen under ”Arbetslöshetsliv” och i företagsbloggen. Artikeln är himla bra så laga en kopp kaffe, sätt dig ner och läs i lugn och ro. Och ta dig en funderare!
Du hittar artikeln ”Gamla tanter kan OCKSÅ vara grymma affärsutvecklare” här!

2 tankar på “Om tanter via en tant

 1. Ulla Maria

  Tack för länk till en bra artikel. Tråkigt och tröttsamt att den behövs. Tyvärr kanske de som har mest att lära av den hoppar över att läsa sådant.
  Kul att ha hittat din blogg. Jag återkommer

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Välkommen! Så roligt att du hittat hit och vill komma tillbaka!
   Visst är det trist att den behövs, men jag tror att det är viktigt att lyfta fram och prata om olika problem för att det ska bli nå’n lösning. Och vi hoppas så klart att några arbetsgivare och rekryterare läser den och tar sig en funderare….

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s