Spännande framöver, minsann

Hemma i soffan efter tredje vandringen, imorgon är det dags för avslutning på denna vandringsvecka. Vi har perfekt väder med sol och vind, klar fin luft. Hösten är på intågande, det är gott. Naturen grönskar, några löv börjar så smått skifta färg. Om två-tre veckor börjar en av öns vackraste perioder.

Kreta skulle kunna ha en mycket längre säsong om ön inte var så attans förknippad med sol- och badsemester. Vi mötte en hel del cyklister idag när vi vandrade på liten asfaltsväg. Varför inte satsa mer på konceptet ”aktiv semester” här nere? Jag fattar inte varför inte de olika regionerna här går samman i en gemensam satsning.

Nåja, jag koncentrerar mig på min lilla rörelse. Vandringsveckorna är spännande dels genom att möta nya människor, dels genom att ge erfarenheter och idéer till förbättringar och vidareutveckling.

Igår jobbade jag en stund fast det var söndag. Vi satte ihop text till ett hotells hemsida vilket så småningom ska bli ett paket med boende+vandring. Spännande!

Och i dagarna är hemsidan ute på digital marknadsföring fullspäckad med erbjudanden och en ny tjänst. Också spännande! Nyfiken? Här hittar du hemsidan.

Senare i månaden ska en ny idé kanske ta form, ska i alla fall börja undersöka möjligheterna. Mer om det längre fram. Riktigt spännande!

I slutet av veckan är det dags att boka biljetter för Sverigebesök. Dags för mammografi och lite andra saker samt träffa vänner och familj. Förhoppningsvis vandra en dag eller två. Men högst på listan står: äta julbord!!!

Min höst ser spännande ut. Jag önskar dig också en fin höst!

4 tankar på “Spännande framöver, minsann

  1. Birgitta i Umeå

    Det där med säsong gäller även Västerbottens fjällvärld. Vi har många gånger varit till Tärnaby i september. Bästa vandringstiden! Oerhört vackert med blommande smörbollar överallt och snö på fjälltopparna) och runt nyår. Människor fattar inte att turister inte vill komma dit då. Här är säsongen februari-april och det kan inte invånarna leva på.
    Birgitta i Umeå

    Gillad av 1 person

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s