6:e april? Rena skämtet…

Det har varit grått och halvskumt ljus nästan hela da’n. Känns nästan som att vara i Skåne. Under rådande omständigheter är det viktigt att ta tillvara allt positivt som man kan spåra upp.

Idag har Johanna varit här med hammare och spik. Mina förstorade skånefoto och nya tavlan med båtar på Libyska havet (målad av Johanna) är uppsatta. Hennes man hade skickat med spikar som var så långa att grannen nu har en ny handdukshängare. Vi övergav de spiken.
Så fint det blev! Nu är här en härlig mix av Grekland och Sverige i hela inredningen. Snacka om att det är ”min” lägenhet. Kanske skulle starta ett dotterbolag till Löfquist Solutions? Kunde heta Prof Interior Design (Prof står för Professional om du nu inte förstod det….).

De rådande omständigheterna är att vi inte får nå’n värme. En dag här och där med varma timmar mitt på da’n, men när man ser till helheten så är det som om våren gjort halt. Nå’n sa en kväll att det är inte konstigt att alla är småirriterade och lite tvära för alla är trötta på och av det här vädret. Det känns som om vintern aldrig tar slut, som om den inte vill släppa taget.
I söndags kom en turistbuss och de passerade på strandpromenaden. Jag och ett femtontal gubbar satt inne på ett kafé och tittade ut. Turisterna var rejält klädda i jackor, sjalar, långbyxor osv. Lite märklig bild, liksom fel personer i fel miljö.
Själv funderade jag en dag på allvar över om jag är sjuk. Alltid trött, seg i skallen och tömd på all energi. När jag tittade mig omkring och pratade med folk så insåg jag att jag är inte ensam om att känna så.

Och prognosen för den kommande påskhelgen är som lök på laxen: fredag och lördag vindstyrka 9 B med risk för storm. Nordlig vind. Bara att sparka igång el-elementet igen på heltid.

Ägnade mig åt lite självplågeri genom att titta på foto från våren 2012 (på flickr.com) och läsa vad jag skrev på facebook våren 2012. Jag har i alla fall inte fel på minnet, det var inte så här då.

Nu ska jag leta upp nå’n bra film och krypa ner under fleecefilten. Ajö!

6 tankar på “6:e april? Rena skämtet…

 1. juliann66

  Usch, så tråkigt att du känner dig så trött och frusen!
  Härligt däremot att höra om inredningssuccén! 🙂
  Var rädd om dig och överväg lite extra d-vitamin, kanske?
  Kram!

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Jag är inte ensam så det gör det lite bättre, faktiskt. Hade varit lite väl jobbigt om alla andra var pigga och glada….
   D-vitamin ska man väl inte behöva stoppa i sig på dessa breddgraderna….fast kanske efter den här vintern….
   Jag utgår ifrån att påskstormen rensar ut vintern och släppa fram sol, vår och värme!
   Kram

   Gillad av 1 person

   Svara
 2. Katarina Marelius

  Det är likadant här – håglösheten ligger som en fuktig Lovikkavante över hela Kalmar:)
  Men snart blir det varmt och så har man glömt hur det kändes idag.
  Håll ut 🙂

  Gillad av 1 person

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s