Utmaningsdags

blogg100-logotype-300x256Igår gick startskottet! Dags igen för utmaningen Blogg100 där man utmanar sig själv att blogga varje dag i 100 dagar. Jag deltog ifjol, det var roligt och inspirerande. Det var dessutom bra för mig eftersom det var under den perioden 2014 då jag packade ihop min tillvaro i Sverige och flyttade hit. Lite terapeutiskt och väldigt värdefullt att gå tillbaka och läsa. Jag tror att vi alla skulle må bra av att skriva lite dagbok varje dag. Inga romaner utan bara några anteckningar. Det måste ju inte vara i bloggform eller ”offentligt”. Det är ett sätt att sammanfatta och avsluta dagen. Men det var inte det jag skulle skriva om idag utan ge dig länkar till Blogg100.

I år kommer jag inte att delta, känner att jag måste koncentrera mig på nystartade företaget där det också finns en blogg. Mycket att hålla igång, det börjar nästan bli lite körigt!

Information om utmaningen finns här!

I en facebook-grupp lägger bloggarna ut länkar till sina blogginlägg och gruppen finns här!

De flesta använder hashtag #blogg100 på sina blogginlägg så de ska vara lätta att hitta. Och givetvis finns en del också på Twitter!

Så in och läs! Låt dig underhållas och förundras!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s