Helt fräckt

Det kan vara skrämmande att kasta sig ut i det okända, att inte ha en karta. Men det kan också vara spännande och innebära att lära sig en massa nya saker. Inte minst om sig själv.

På hösten 2011 formulerade jag en affärsidé som blev stoppad av min arbetsgivare pga ”otillåten konkurrens” tror jag att det kallades. Så rullade tiden iväg, det hände annat i livet, förutsättningar ändrades samtidigt som drömmar och idéer var desamma. Och om de inte går att släppa så får man väl försöka ändra på förutsättningarna.

Det var det jag beslutade mig för på hösten 2013 och som ledde fram till uppbrott från tillvaron och flytt. Och nu var det dags för den där affärsidén att få blomma, att bli verklighet. Det är precis vad som hänt, nu är den igång!

Nästa fas är marknadsföring, något jag aldrig sysslat med. Tacksam för min mentors stöd och tar gärna emot tips. Alla sätt att nå ut är bra har jag förstått så det slog mig att varför inte använda min blogg!? Helt fräckt.

Så gå in och se dig omkring på Löfquist Solutions hemsida, en verksamhet som blandar min utbildning och erfarenhet med mina stora intressen. Sprid sedan länken till hemsidan till vänner, bekanta och annat löst folk: inspirewiz.com STORT tack!

Jag vill också passa på att framföra ett TACK till alla som hjälpt till med stöd, textläsning, tips, hejarop, loggor, hemsida osv – ni vet vilka ni är! För en enmansföretagare är supporten runt omkring otroligt viktig, för mig som gillar att bolla idéer är den en nödvändighet. Hoppas jag inte slitit ut er!

PS. Vi finns givetvis på Facebook och LinkedIn också….

6 tankar på “Helt fräckt

 1. Frihet i blodet

  Hej Ia! Jag blev ju jättenyfiken och ville genast klicka på länken :-). Men den fungerade inte. Kanske det bara är tillfälligt? Jag kommer tillbaks och försöker vid annat tillfälle.
  Så häftigt att du följt ditt hjärtas röst och tagit steget. Jag önskar dig lycka till. Way to go!!!
  Kram
  Pia

  Gilla

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Den ska fungera. Den fungerar för mig och jag kan se i statistiken att den fungerat. Kan ha varit ett tillfälligt problem hos mitt webbhotell Loopia så försök igen!
   Kram

   Gilla

   Svara
   1. Frihet i blodet

    Hej igen!
    Nu kom jag in. Det var säkert min dator som krånglade!!
    Vilken spännande hemsida. Och vilka härliga tjänser du står till förfogande med! Jag älskade den :-). Härlig text också. Så positiv och varm. Jag önskar dig varmt lycka till och kommer verkligen att rekommendera dig så fort tillfälle ges.
    Många kramar
    Pia

    Gillad av 1 person

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s