En typ av baksmälla

Gissar att det värker i en del skallar idag. Här är det också lite återhämtning på programmet. Inte så att jag satt och drack nubbe och dansade ”små grodorna” på balkongen igår. Då hade jag nog suttit i arresten idag.

Nej, jag försöker komma tillbaka till sunda kroppsvätskor efter 4-5 dagar med förfärlig luftfuktighet och värme. Torsdag kväll var det absolut värsta, fanns ingen chans att krypa i säng efter go’ kväll i Koutsounari (träffade facebook-kontakter från Holland ”på riktigt” – kul!). Det var bara att ramla ner till ett av stamställena, där satt fler och pustade så vi fortsatte tillsammans. Igår svängde vädret, jag packade mig iväg till stranden. Det gick att andas! Fläktade skönt och solen försvann då och då bakom ett moln. Så gott!!

Men ingen rast, ingen ro. Slöar man på stranden en dag så får man ta igen det nästa. Hinner hur mycket som helst om dagarna eller vad sägs om morgonrunda på drygt en timme, frukost, rensa datorn från virus, gå till marknaden (stanna och småprata på vägen), städa, diska, renbädda, luncha, söka och beställa flygbiljetter, uppdatera och korrigera hemsidan. Nu packar jag minsann ihop så jag orkar gå ut och äta middag ikväll! Mat är allvarliga saker.

Ha en skön midsommardagskväll!

2 tankar på “En typ av baksmälla

 1. Annika Sigson

  Hej på dig Ia! Låter ändå som om du, som ungdomarna säger, chillar på livet 👍. Har delat din hemsida på ”fejan” och önskar dig stort Lycka till! Tillbringade förra helgen i Lund. Det var dags för sommarshow och studentfirande för Lovisa. Tänk tre år har gått så in i norden fort! Nu ska hon ”göra” Franska rivieran en vecka och sen väntar sommarjobb på GeKås. Därefter blir hon skåning igen 😉. Ha det riktigt gott i värmen (blir nästan lite avis)!

  Gilla

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Jag kan lova dig att de dagarna när vi kunde ta på fukten i luften så fanns en längtan till Skåne och Skåneleden….men det gick över när vädret slog om.
   Hälsa Lovisa och gratta! Nu är det bara att köra!!
   Och ha en skön sommar!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s