Om allt och ingenting

Veckan som gått har varit lite oregelbunden och ryckig så nu är det dags att få lite ordning på vardagen. Morgonpromenaden ska in på programmet igen, tänkte jag igår. Imorse hade lusten eller tanken traskat iväg nå’n annanstans. Jädra snooze-funktion.

Jag både älskar och är beroende av dagspromenad så det är väl bara att inse att tröttheten är större för tillfället. Shoppat lite till idag, börjar bli shoppinguttråkad. Dagligen olika små situationer som hakar upp sig för det är något jag inte tänkt på eller det måste fixas av nå’n. Svårt att få flyt, behöver det nu. Ja, ja, jag är lite gnällig.

Min hjärna känns som och fungerar som om den var fylld med tapetklister. Inte för att jag vet hur tapetklister fungerar, men så känns det i alla fall. Skummade bloggen några veckor tillbaka och det är tusan så’n fart det varit. Lite märkligt det där med tid. Man kan tycka att det står stilla, att inget händer. När man se’n tittar bakåt så förundras man ibland över hur mycket som faktiskt hände och vilken fart det var.

Inga större sensationer i denna delen av världen. Sängen skakade igår eftermiddag när jag låg och läste, var jordbävning i närheten (troligen ute till havs). Idag ser turisterna lite förvirrade ut för det är molnigt och lite klibbigt. En riktig mellandag.

Jag kryssar runt på olika caféer och tavernor varje dag för att få en stunds internettid. Det installeras nog inte förrän nästa vecka i min lägenhet, men tvättmaskinen ska komma denna veckan. Kan roa mig med den så länge.

Vill du vara med och testa min adress med ett vykort el likn? Fyll i ”Kontakt” eller maila mig så får du adressen. Roligt att kolla om jag finns och en syn att se brevbäraren knäa på sin runda, han kanske blir tvungen att dra in skyddsombudet. Kan bli kul det här, vi kan sätta lite fart på sta’n!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s