Resultat samt ned- och uppladdning

Sveriges bästa resebloggar är utsedda i både jurytävlingen och läsaromröstningen. Jag gratulerar pristagarna och tackar alla som röstat på min blogg! Klicka på bilden för att se alla pristagare:

travelmarket

Gårdagens jobb med datorerna avlöpte bättre än i måndags. Det var med tillförsikt jag började med de avslutande operationerna idag. Men som Raskens Ida sa: ”En ska allri räkna ut nå’t i förväg”. När jag försökte få Dropbox att fungera på nya datorn vimsade jag till det så i en skälvande, iskall stund trodde jag att jag raderat ALLA mina foton. Sammanbrottet var nära, mycket nära. Men det redde sig! Pust…..just precis DÅ beslutade den gamle datorn att:dator_003-480x277
”Nähä, jag duger inte längre! Vänta
bara ska du få se vad jag är kapabel till!”
Och efter en konstig signal (sista livstecknet?) kan jag inte skriva i några fält utan datorn skriver fullt med 7:or överallt. Startade om och numera måste jag skriva in mitt lösen baklänges för att komma in på datorn. Jag tror att teknik, framför allt IT, och jag har en mycket komplicerad och problematisk relation.

Vid lunchtid kände jag mig totalt tom efter dessa fyrkantiga dagar, måste få göra något kreativt men var hitta lust och energi? På med promenadkläder och ut en runda. Lite rörelse och frisk luft kan kanske väcka den mer kreativa delen av hjärnan. Vill skriva eller nå’t.
På strandpromenaden kände jag plötsligen en hand på axeln, vände mig om och fick en stor björnkram. Minns du att jag före jul nämnde att jag varit på modevisning och att jag skulle berätta mer senare (inlägget finns här)? Det var modellen som är i sta’n, vi har försökt träffas men inte fått ihop en tid. Nu blev det ett långt samtal. Så inspirerande och välbehövlig påfyllning! Gav massor av lust, energi och idéer!

glad1_91976826Imorgon blir det ”kreativa stugan” här, det ska skrivas så pennan glöder. Jag tror att jag går hemifrån så tankarna kan få fritt utlopp. Faktum är att jag känner mig riktigt hög! Kanske bäst att vila en stund i soffan…eller ta tillvara energin och göra lite grekhemläxa…

Ha en skön kväll!

 

12 tankar på “Resultat samt ned- och uppladdning

  1. iamittilivet Inläggets författare

   Markören ställde sig hela tiden i början av fältet när jag skrev så då tänkte jag till och skrev lösenordet baklänges och voilá! Och se’n stängde jag av den och stoppade undan den i ett skåp…. 😉

   Gillad av 1 person

   Svara
 1. juliann66

  Vilket trassel de ställer till med, våra älskade tekniska prylar, när de är på det humöret.
  Så roligt med ett oväntat möte helt apropå. När det dessutom väcker kreativiteten när den gjort datorn sällskap i skåpet, så är det ju verkligen ”nytta med nöje” eller tvärt om 🙂

  Gillad av 1 person

  Svara
 2. Jannis

  När Ylva är ilsken på att datorn inte gör som hon vill, lämnar jag rummet. En f.d. dator brukade hon slå på, när bilden rullade. (Förlåt Ylva). Som lugn make brukar jag tala vänligt till datorn, tills den uppträder som ”folk”! Naturligtvis är det Ylva, som har det huvudsakliga ansvaret för våra datorer!
  En extra kram, om datorn jäklas igen / Jannis

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Jag vet inte om det hjälper, men det känns gott att få ge den en vinge då och då….
   Den nye beter sig ok (ta i trä….) och den andre står i skamvrån.
   Kramar till er!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s