Sverigedagar del 3

Fortsatt bra fart. Jag vet inte vilken dag det är eller vilket datum. Skånetrafikens och SJ:s tidtabeller i västra delen av Sydsverige är jag däremot ganska bra på. Allt har fungerat bra denna veckan, det är otroligt vilka bra kommunikationer det finns i denna delen av landet. Karlstad, Alingsås, blixtvisit i Halmstad och idag Skanör. Från Skanör fick jag skjuts till Malmö, kändes riktigt lyxigt.

Helgen kommer att ägnas åt delar av familjen på Österlen och på tisdag är det dags att återvända till ljuset. Mycket snurrar runt i skallen om väder, människor, priser, mat……som jag skrev i förra inlägget får funderingar vänta till nästa vecka när jag är hemma igen.

Lite fotovisande och berättande har det blivit, roligt när människor vill se hur det är där jag bor. Och jag får en liten ”hemmados” i höstrusket. Idag har vi haft en storm igen, förresten, tror att den hette Helga. Jag hade ingen aning, tyckte bara att det var väldigt blåsigt och regnigt och trist i morse när jag gick till bussen.

Nu ska jag vila mitt trötta huvud en stund så jag bjuder på lite julstämning från Tomarps kungsgård i söndags. Och fråga inte mig varför det ligger en mjukistiger vid julkrubban.
Ha en skön andra advent!DSC00812

DSC00811DSC00815 DSC00814

1 tanke på “Sverigedagar del 3

  1. Ingrid

    Jo det är Helga den heter stormen, men tror den håller sig till södra sverige bara – så vi i Hälsingland klarar oss. Tråkigt med sådant oväder nu när du är i Sverige.

    Ha en fin dag!

    Gillad av 1 person

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s