På väg hem

Sverigedagarna slut, sitter på flygplatsen i Aten, gott om tid att filosofera. Tänkte skriva ner lite tankar, men det får bli i nästa inlägg. Min dator och jag är nämligen lite rumphuggna.

I söndagskväll fick datorn genom en olyckshändelse (nä, det var inte jag) en ofrivillig vattendusch. Tangentbordet fungerar inte. Det finns en hjälpfunktion på datorn som heter ”Skärmtangentbordet”. Bra att det finns. Provat det nå’n gång? Du får upp ett tangentbord på skärmen och kan skriva genom att klicka. Tar i runda slängar 17 gånger så lång tid och är tålamodsprövande.

Och nu lyckades jag förminska eländet så det knappt syns…

Bredvid mig sitter en asiatisk man och tittar på en film som låter som en kinesisk kampfilm. Om jag ska skriva mer på det här skärmtangentbordet blir jag snart tosig och anfaller den asiatiske mannen. Filmljuden blir då ytterst reella.

Måste köpa ett externt tangentbord imorgon.

2 tankar på “På väg hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s