Helt kort en fredag

Konvalescensen går framåt med stormsteg. I onsdags dags att städa. Hushållsgöromål är ju inte min favoritsysselsättning så jag blev förvånad när städningen kändes rolig. Men halleda’, resulterar fysiskt tillfrisknande i mental ohälsa? Så kom jag på att det var inte städningen i sig som kändes rolig utan det faktum att jag kunde utföra den. Kunna röra sig någorlunda obehindrat, vifta runt med lasen och köra dammsugare utan att det gjorde ont! Så’na där småsaker som man inte tänker på när de fungerar utan tar för givet!

Nu finns inga vissna blommor på balkongen, allt är städat, jag har varit hos frissan, i natt sov jag 5 tim i sträck och i helgen kommer besök från Sverige. Detta är en nystart, dags att leva igen!

Jag har utlovat att skriva några tankar kring turister, men det får bli i nästa vecka. Just nu vaktar jag en hotellreception. Slit och släp.

Önskar god helg med två fina foto på Libyska havets brud: Ierapetra. Där bor mitt hjärta. Visst är det vackert?

IMG_0841

Foto: Ia Löfquist

Foto: Hercules Milas

7 tankar på “Helt kort en fredag

 1. Ingalill Franzén Polikarpidou

  Härligt!! (y) (att du känner dig bättre, fortsätt att krya på dig!)
  Vackert!! (y) (ditt ❤ :as hemvist, Ierapetra!)
  Kram och ha en mysig helg! / Ingalill 🙂

  Gilla

  Svara
 2. Jannis

  Bra att du är på gång! Du har väl satt upp lappar på hotellen ang. dina vandringar eller är de nedrivna? Jag såg ingen på Astron, när vi var där! Trevlig helg hoppas
  ”Er man i Ierapetra”! / Jannis

  Gilla

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   På några hotell finns info, Astron är ett av dom. Satsade på de stora hotellen som tyvärr är ganska uppbundna av researrangörerna. Säsongen hittills har ju inte heller varit direkt smockfull med turister, dvs potentiella kunder. I augusti blir det ny infoutdelning inför hösten (jag vandrar inte i juli-aug) och då blir det alla hotell!
   Kram

   Gilla

   Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Tar det lugnt, jag vet att även om det känna bra fysiskt så har jag ett jäkla sömnminus att ta igen.
   Det hjälper inte hur försiktig jag än är – vissa saker bara händer mig i alla fall. Ofta konstiga, klumpiga, märkliga….
   Kram!

   Gillad av 1 person

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s