Passning till gästbloggare

Du kanske inte känner till att hockeylegenden Börje Salming praktiserar hos UNICEF för att få fler att bli Världsföräldrar? Om inte så kan du läsa om det här och här. Nu vill han nå ut till så många som möjligt så han lånar sociala kanaler. Och givetvis lånar jag ut min till både Börje och UNICEF!

Börjeselfie

Hej! Det här är Börje på Ias blogg. Jag och Ia tycker att du borde bli Världsförälder på unicef.se och stötta deras arbete för barns rättigheter. Sen tycker jag ni ska överösa Ia med likes, för att Ia är en fin människa! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s