Lite hjälp, tack

Söndag. Lugn och ro. Frukost ute, näsan i bok. Hemma igen, lite pill med företagssidan. Så dyker det upp igen, uppmaningen från min mentor: slå ihop bloggarna till en blogg på hemsidan för företaget. Allt flyttas över från denna bloggen till den andra så jag tappar inget.

Jag velar. Och tvekar. Varför vet jag inte för företaget är ju jag. Och allt jag har varit med om och upplever här och nu. Men är det verkligen intressant, tillför det något? Kanske det blir en jättebra helhet. Kanske det blir tydligare att jag vill och kan hjälpa den som funderar, vill vidare eller önskar vandra.

Du hör så velig jag är! Hjälp mig, vad tycker du?

3 tankar på “Lite hjälp, tack

 1. juliann66

  Jag tror jag förstår varför du ”velar”.
  I denna bloggen är du personligare och det handlar om vardagens små och stora glädjeämnen och vedermödor, i den andra är du mer strikt och professionell. Även om båda bloggarna handlar om dig och den du är, samt vad du kan göra för andra, så är det skillnad när jag läser dem. Vilken svår frågeställning! Jag tycker väldigt mycket om att läsa om din ”vardag”, så jag skulle sakna dessa berättelser då jag roas av dem (ibland oroas, också) och att höra om kulturkrockar och annat är spännande och berikande.
  Samtidigt är den andra bloggen intressant på ett annat sätt. Den kräver lite mer av läsaren, då den stämmer till eftertanke.
  Jag vet inte om jag gjorde det lättare eller svårare för dig nu, men det är i alla fall mitt försök att förklara hur jag upplever dina bloggar.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  Svara
 2. swollenduck

  Delat, tycker även jag. Vi som känner dig känner även av dig i dina verksamheter, vilket är trevligt, dock kan (och bör) din privata blogg handla om allt mellan himmel och jord, medan verksamheten behöver vara mer specifik, tjänsterna du erbjuder blir mer begripliga för potentiella kunder. Visst är företaget du, men olika ”du” är ju verksamma i olika forum beroende på syfte, if u know what I mean…

  Gillad av 1 person

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s