Mörk, grå oktoberdag

Lördag eftermiddag i kungariket Sverige. Jag har haft väldigt roliga och bra dagar då jag träffat familj och vänner. Och det fortsätter ikväll. Som en social och trevlig eriksgata (inga jämförelser i övrigt…). Lite mer nödvändiga inslag finns också som en del ärenden och igår överlevde jag tandläkarbesök. Jag har överlevt många tandläkarbesök, men det gör dom inte mysiga eller sköna. Fast igår var jag väldigt duktig, men så har jag en rysligt bra tandläkare.

Egentligen ska jag nog inte skriva nå’t blogginlägg för läget är lite avslaget. Vet inte om det beror på vädret eller att jag farit runt i lite mer än 1 vecka. Kanske bara känner mig lite rotlös, har konstaterat att det fysiska hemmet ligger på en gränd i gamla sta’n i Ierapetra. Det bara är så. Vilket i och för sig är skönt för det är ett kvitto på att jag landat, att den stora förändringen var rätt. Ibland måste man lyssna på hjärtat mer än hjärnan, tror jag.

Vädret, ja. Jag hoppas att det ska bli lite bättre de närmaste dagarna för nu rycker det i vandringsnerven. Måndag skulle vara perfekt – kan jag få uppehållsväder då, tack!?
Och jag saknar Kretas magiska och vackra ljus! Den tanken håller mig uppe dessa gråa dagar. Jag ska inte ta mig genom den mörka årstiden här uppe utan får snart en riktig ljusenergikick. Och då ska det jobbas med firman!

Innan dess har jag fler människor att träffa, det ser jag verkligen fram emot. Alla dessa möten kommer jag att ta med mig, de är också en energikick!

Ha en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s