Det finns it-hopp

Vaknade i morse till ett Ierapetra insvept i dimma eller moln, lite svårt att avgöra. Att det inte gick att se speciellt långt var inte svårt att avgöra. Såg se’n på nätet att vi haft ovanligt hög luftfuktighet.

Spännande dag idag, telefon till HP-support strax efter kl 9. Kommer det att ordna sig eller inte?

För att göra en lång historia kort: 3 samtal senare, kl är 5 på em och datorn tuggar uppdateringar och installationer. Nu vet jag att det finns en fantastisk support att vända sig till och att det finns ytterligare en (drastisk) lösning om detta inte fungerar. Känns skönt att gå från ensam och övergiven till hjälpsamma människor som både hjälper och peppar.

Och rätt som det var ringde elektrikern så nu är ljus monterat över köksvasken! Bra dag, men väldans varm och nu stiger luftfuktigheten igen och med den blir det lite tungt i skallen. Trött, trött av värme och det här oroliga IT-strulet. Fixar nog inte allt på datorn idag, mini-pc:n får duga ikväll också.

2 tankar på “Det finns it-hopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s