Servicebrist

Nu ska allt vara på plats på datorn, återstår lite inställningar och anpassningar. Oj, så mycket tid det tar! Dags för städning idag, nå’t konkret och fysiskt. Hushållsarbete är, milt uttryckt, inte min favoritsysselsättning. När jag sopat ut en del av stormdammet, torkat upp en del och antagligen omlokaliserat en hel del så gick jag från idé till beslut. Jag har haft funderingar på att köpa en dammsugare och nu är det alltså beslutat. Blir i november när det ska köpas mattor. Vet från tidigare vinter att de nu så underbart svala golven blir iskalla.

Har lite annat att fixa och det resulterade i att jag i eftermiddags på stranden funderade över det där med service. I veckan var supporten på HP fantastisk och elektrikern snabb. Båda bjöd på bra service och gjorde ett jättebra jobb. Alla har dock inte greppat det där med service.

I tisdags var jag i en möbelaffär för att beställa en bäddsoffa. De skulle kolla upp om det fanns bäddmadrass i rätt storlek och pris och höra av sig telefonledes. Det har varit alldeles tyst så idag traskade jag dit igen och möttes av ”oj, jag har glömt att ringa dig…”. Det visade sig att hon egentligen hade info om en bäddmadrass med fel mått för hon hade inte mätt soffan. Det fixades raskt och hon skulle höra av sig. Behöver jag säga att telefonen varit tyst och att jag får ge mig ut på en ny promenad på måndag?

Tänkte också beställa några möbler på IKEA. Jag ska göra en lång historia väldigt kort, den innehåller bl a total förvirring när det gäller artikelnummer och hemsidan ikea.gr som inte fungerar fullt ut. Jag mailade i tisdags till ikea.se om de kunde vara behjälpliga med lite info om hur jag kan gå till väga. Det kom ett svar i eftermiddags (dvs 3 dagar….) och svaret är blaha blaha.

Nu gör väl inte värmen mig till en bättre eller tålmodigare människa, men för mig är dålig service dålig service oavsett var och av vem. Och så himla tråkigt, oproffsigt och underligt.

Nästa vecka ska jag försöka fixa ett grekiskt mobilabonemang…

Nu stundar helg, ska bli skönt. Ikväll tror jag att jag ska slå till med en smarrig pizza! Ha en skön fredagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s