Lite ljus trots it-mörker

Igår började inte bra, fortfarande it-problem, hur göra den bättre? Knallade upp till möbelaffär och hittade en bra och prisvärd bäddsoffa, nu ska de bara jaga fatt i en bra bäddmadrass också. Jag väntar, hoppas på positivt besked.

Mail till Media Markt om support på datorn, bara att vänta på svar. Fick igång mini-pc:n som mest används som back-up och är väldigt trög, men jag är i alla fall inte helt avskuren.

Elektrikern ringde och undrade om jag var hemma, ville komma och sätta upp resterande lampor. Han var SÅ välkommen! Alla taklampor uppe, de gjorde ett bra och prisvärt jobb så på stående fot beställde jag belysning över diskbänk/vask.

Idag morgonrunda som nu är förlagd en timme tidigare (dvs kl 6) och bara varannan morgon (värmen tar för mycket kraft, behöver sova också). Först går jag förbi fiskegubbarna på fiket, se’n morgonbadarna som simmar runt i ett av den uppgående solen guldfärgat hav. Längs hela strandpromenaden är det aktivitet: städarna är igång. Tyst och lugnt. Jag älskar den stunden på morgonen när staden ännu inte är riktigt vaken.

Så tänkte jag att det är ingen idé att sitta hemma och vänta på mail från Media Markt, om jag går hemifrån så kommer det. Iväg till stranden och när jag kom hem låg där mycket riktigt ett mail. Ska ringa HP-support imorgon så håll tummarna!

Vill passa på att tacka för alla uppmuntrande och konstruktiva kommentarer både här och på facebook. Hoppas jag kan återkoppla med positiva nyheter imorgon!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s