Vindlingarna har vindlat sig felvindligt

vrakJag är så nära hjärndöd man kan komma, tror jag. Det pyser ur öronen. Det har varit en prövningarnas dag för de stackars hjärnvindlingarna.

Vaknade halv sex med en ekonomisk idé fast jag visste inte om den skulle hålla regelmässigt och så. Kreativitet känner ju inga gränser, eller hur? Det hör till saken att min hjärna fungerar inte tillsammans med ekonomi och siffror. Så vad den haft för sig i natt vågar jag inte tänka på. Eller rättare sagt orkar jag inte tänka på.

Efter denna uppvakningschock lugnade jag ner mig med lite kroppsarbete. När all disk förpassats till diskstället, jag vandrat runt och fjuttat med dammtrasan, rastat dammsugaren och laddat tvättmaskinen kom jag inte undan längre. Det mesta av da’n har ägnats åt momsdeklaration, bokföring, skatter, regler, olika upplägg och alternativ.

Jag behöver gå en match med grekiskan också, men tänkte att det är bäst att jag bloggar först. Se’n kan jag nog inte få ihop en enda vettig mening på nå’t språk. Om inte annat så skymmer det där som pyser ur öronen.

Nu råkade jag titta åt sidan och såg att jag haft underbyxorna ut och in hela da’n. Tur jag kom ihåg shortsen när jag var och handlade. Herre min skapare!

Förresten, mina dagsvandrare och jag hade en fin vandring igår. Vi startade strax efter 8 och det är alltid skönt med den friska morgonluften. Vädret var bra, vi fick lite svalkande vind och lite solvila av några moln. Några korpar, gåsgamar och getter visade upp sig exakt enligt beställning. Kapellen nykalkade och solen glittrade i havet. Skönt när allt klaffar.
De var nöjda och så’na kunder tycker vi om på den här firman. Det verkade t o m som om vandringen gav mersmak! De är välkomna tillbaka! Ja, alla är välkomna så klart!

Det är lite synd att vi inte fått mer regn för nu börjar höstfärgerna komma. De är inte så dominerande som i Sverige, men det blir väldigt fint mot allt det vintergröna. Fast det är inte så grönt än eftersom det är så torrt.

Och nu börjar tonårsdottern och hennes väna moder mitt emot att gräla, det fattades bara det. Kan det gälla helgens förlustelser, tro? Ibland är jag väldigt tacksam över att jag inte förstår så mycket grekiska, det är liksom lättare att slå ifrån då.

Jag hoppas att vindlingarna ska ha vindlat sig rättvindligt tills imorgon. Vet att jag kan vara vid gott mod med tanke på vad rörelse gör för hjärnan. Men det ska jag berätta mer om nästa vecka, det blir ett boktips!

På tal om att berätta mer här i bloggen så blir det fr o m nästa vecka nog två inslag per vecka istället för tre. Eller så blir det lite ryckigt mellan inläggen. Jag vet inte, det blir som det blir. Jag tänkte försöka komma igång på allvar med den där boken du vet.

Ha en skön och fin helg!

DSC01276Vandra på Kreta!
Vi njuter av vackert landskap, enastående vyer, tystnad och lugn.
Med mig som vandringsledare kan du koppla av och släppa loss tankarna samt uppleva mina gömda pärlor.

Mer information på hemsidan http://inspirewiz.com
Välkommen! 

PS. Berätta att du läser bloggen när du bokar, det ger dig 15 % rabatt!

9 tankar på “Vindlingarna har vindlat sig felvindligt

 1. Inga Britt o Arne

  Ja, Ia det var en härlig vandring vi gick i går. Känns i vaderna idag! Sitter på balkongen och smider planer till nästa år då vi hoppas komma tillbaka o vandra med dig

  Gillad av 1 person

  Svara
 2. juliann66

  Oj, jag känner igen mig. Min hjärna har fått tuppjuck på sistone också. Familjemedlemmar som har varierande problem att brottas med och jag försöker vara stöd och fixare där det behövs.
  Trosor eller tröja på avigan är vanligare än du tror 😉
  Öronproppar är bra att ha, om man inte kan vräka på stereon för att slippa gräl och andra ovälkomna ljud.
  Skönt att du fick en fin vandring i alla fall!
  Kram!

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Lätt att sugas med när man stöttar och fixar – ta hand om dig! Man är inte till glädje eller nytta för nå’n om man kör slut på sig….
   Åh, så skönt att höra! 😉
   Det är intensiva och högljudda gräl, men lyckligtvis oftast korta så det är bara att huka sig en stund.
   Kram

   Gillad av 1 person

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s