Fy hundan så kallt!

Vädret slog om igår eftermiddag. Det drev in moln, en del mörka. Idag har vi haft 15 gr som högst och hård, kall nordanvind. Det är kallt. Framför allt inomhus. Vårvädret med kyliga nätter och varmare dagar får inte ge efter för vintern på detta sättet. Nu är husen genomkalla så vi behöver dagsvärmen.

Jag hade massor av småfix idag, men jag jobbar ju mest vid dator. Det är inte lätt med kalla, nästan stela fingrar. Detta sammanfattar väldigt bra läget idag utan bild på mig inlindad i koftor och diverse andra klädesplagg:

frysa

Det blir inte mer bloggande än så här idag. Jag saknade konstrundan på Österlen i helgen. Istället för en massa text från mig får du en titt på en av mina absoluta favoriter, klicka här! En klurig och skicklig skulptör.

Nu ska jag hänga tvätt till discomusik. Det ser inte klokt ut, men är effektiv värmehöjare. Ikväll ska jag gå ut och äta. På taverna som har kamin. Där ska jag värma mig. På insidan blir det till att hälla ner vin, mycket vin. Go’ kväll.

RESTIPS – BOKA NU! Vandra på vårvackra Kreta!
Mer information på hemsidan inspirewiz.com
om upplägg, förutsättningar, pris, bokning, referenser mm.
Välkommen att vandra och Καλώς ορίσατε till Kreta!

2 tankar på “Fy hundan så kallt!

 1. juliann66

  Usch, stackars dig som har det så kallt igen!
  Här är det faktiskt 11 grader och det blåser hårt men varmt (nåja, allt är relativt) så nu känns det som om våren är på väg på sanning.
  Vilka underbara figurer han gör, vill ha! 🙂

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Är man skåning så förstår man precis hur jäkla mycket jag fryser just nu. Råkallt!!
   Hans verk ska ses tillsammans med hans underfundiga namn. Jag såg att han inte har lagt ut namnen på årets, men på de gamla finns det namn.

   Gillad av 1 person

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s