Wettex

Hoppas du haft en lika bra helg som jag! Trevlig pratstund i lördags uppe på marknaden, underhållande och god kväll igår. Tagit det lugnt, haft det bra, jobbat lite med firman. Så igår la jag upp en plan: förlänga de små stadspromenaderna till min korta morgonrunda med början måndag morgon. Mål: vandra med turist på torsdag eller fredag. Härligt att se framåt, känns som att gå in i ett annat skede av konvalescensen! Och ny månad, det kan bara bli bra, maj innehöll lite väl mycket dramatik.

Mesigt tempo imorse, men jag måste hålla igen. Stark vilja hjälper inte svag kropp. Frukost som alltid smakar godare efter runda. Var och handlade, åt lunch och skulle läsa en stund innan lite jobb under eftermiddagen. Ha!

Man ska lyssna på sin kropp, sägs det, men jag hade inte en chans! Jag som inte kan sova dagtid bara dog i soffan!! Otroligt.

Nu är jag så förvirrad och känner mig nästan berusad så nå’t vettigt blogginlägg blir det inte. Men jag kan berätta att vi har fint väder. Och ”Annandag pingst” idag.

4 tankar på “Wettex

 1. Frihet i blodet

  Och i Sverige är det Svinkallt!! Det har inte varit så kallt på 50 år eller nåt. Låter härligt med morgonrundor. Och härligt att ha en firma att jobba med. Ha det gott och ta hand om dig!
  Kram
  Pia

  Gillad av 1 person

  Svara
 2. aga

  Hej ska till kreta den 4 juni men det står att det ska regna i helgen stämmer vädret ? är det kalt nu eller

  Gilla

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Ledsen, men jag kan inte hjälpa dig med vädret. Det blir som det blir och det skiftar mycket över Kreta som ju är en stor ö, bl a är det stor skillnad på norra och södra kusterna. Jag brukar kolla meteo.gr. Där kan du skriva in den ort du vill ha prognos för.
   Var på Kreta är du? Ha det gott!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s