Kortis från flitiga lisa

Sol de senaste två dagarna och imorgon strålande sol. Jag tar ledigt och vandrar. Annars är det bra med lite halvtaskigt väder så jag blir vid min läst. Sakta, sakta växer det, ord svettas fram och vägs och smakas på, meningar sätts ihop och förkastas. Så här kan kreativitet se ut:

DSC02463

Och då har ni inte sett skrivbordet….! Det har varit mörkt länge, men nu finns det ljus i tunneln.

På tal om ljus i tunneln ska den nya sträckan av National road mellan Agios Nikolaos och Kalo Chorio öppnas idag. Den skulle öppnats före jul, men belysningen till en tunnel var försenad. Måste testas nästa vecka!

Nu fredagskväll med blåst, lite mörka moln och flyende dagsljus. Dags att planera morgondagens vandring!

Ha en skön kväll!

4 tankar på “Kortis från flitiga lisa

 1. Jan-Erik Öhlund

  Toppen med den snabba förbindelsen! Nu går det ändå snabbare att komma till Ierapetra! Men vi kommer nog ändå att tänka tillbaka på alla de gånger, då Nikos hämtade oss på den långa vägen mot Europas sydligaste stad! Vi glömmer inte alla krökar vi måste göra för att komma fram!
  Kram / Jannis

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Den gamla vägen ä så vacker, men visst tog det en himla tid, framför allt om man hamnade bakom lastbil el likn…. Blir nya vyer längs nya vägen. Man kan alltid spekulera i om byar och samhällen kommer att förlora på att trafiken går utanför, men jag tror att det kan bli ett lyft, det blir lite lugnare och renare.
   Ha det gott! Kram

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s