Omladdning och uppladdning

Vädret är inte snällt mot oss vandrare just nu. Det är ständiga växlingar i prognoserna. Hade lite planer på vandring imorgon, men det ska tydligen bli regnskurar. Ser bra ut i början av nästa vecka. I alla fall just nu, men det hinner ju ändras. I förmiddags gick vi en långpromenad, inte dumt det heller. Lugnt, skönt och torrväder. Naturen är vacker just nu när gulbruna löv faller till marken så den ser ut att vara klädd i guld.

Idag är jag precis halvvägs i mitt sverigebesök. Är så tacksam och glad över att jag hunnit träffa så många vänner och bekanta. Och familjen så klart. Det finns roliga möten kvar att se fram emot. Lite lugna dagar nu i halvtid, det är ganska skönt. Syster ska iväg och fira jubilarer ikväll så jag tänker landa i tv-soffan med nå’t smaskigt onyttigt – det är ju fredag.

Har laddat upp en del foto idag – varsågod att ta en titt på min flickr.com! Jobbat lite, ska fortsätta imorgon. Lugnt och stilla – det är ju helg. Ha det gott!

 

2 tankar på “Omladdning och uppladdning

 1. juliann66

  Härliga bilder, som vanligt!
  Apropå förvaringsmöbeln, hade mina föräldrar en sån bokhylla. Inköptes nån gång sent -70, tror jag. 😉
  Ha en riktigt skön kväll och fortsatt vistelse!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s