Dan före besöksdan

Så där, då är det snart middagsdags hos ”Svenskan” och allt verkar vara under kontroll. Lägenheten städad, sängen bäddad, allt handlat (jädrar, jag har glömt ouzo – får fixas imorgon!), nyfrisserad (undrar om frissan fick en stroke mitt i klippningen för det är rysligt kort…), moms redovisat till Skatteverket, räkningar betalda och pengar hämtade. Ja, då vet jag inte vad jag har glömt…

Det är inte första besöket, några vänner var nere tidigare i september. Men det är lite extra roligt för det är en av de personer som varit med och lyssnat och stöttat under hela min resa hit. Hon ska bo hos mig så hon får se var jag hamnade nå’nstans i sta’n, hon har varit här förut. Blir mycket prat på balkongen, ska bli så mysigt och roligt! Hoppas det inte blir för mycket blåst bara.

Ikväll sista middagen hemma på ett tag, håller på att tömma frysen så jag kan slå ifrån el:en när det är dags att åka till Sverige. Blir lite konstig och fattig kombination idag, men det fyller säkert sitt syfte: att mätta.

Imorgon kommer hyrbilen och se’n bär det av till flygplatsen i Iraklio. Och som jag skrivit innan har verkligheten företräde framför den digitala världen så det blir lite si och så med bloggandet de närmaste dagarna. Ni får lite kloka ord från en klok man att fundera på så länge (bild från facebook):

10487206_10152591982858628_2103619840959957781_n

 

5 tankar på “Dan före besöksdan

  1. iamittilivet Inläggets författare

   Vet inte riktigt hur ni har det, men värmen är på väg tillbaka till oss efter några kyliga dagar. Kanske beror på att Marianne kommit!= 😉
   Marianne hälsar så gott! Ha det bra o kram!

   Gillad av 1 person

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s