Oktober igen

Besöket från Sverige och jag njuter i fulla drag av solstolsslappande, marknadsbesök, massor av go’ mat och snack, snack.

Jag vet inte hur du fungerar, men jag gillar att se saker och ting ur så många perspektiv som möjligt. Det är då jag upplever att jag ser olika samband och förklaringar vilket gör att jag förstår bättre och lär mig något. Det är helt enkelt berikande. Dessutom är ju verkligheten mer komplicerad än vi vill tro, det ligger mycket i uttrycket ”allt har två sidor”. Så finns det dom som sitter på ”sanningar” eller som vet vad som är rätt och gärna predikar det. Ännu värre blir det när de uttrycker sig som om de företräder alla och gärna med ett litet ”vi”, t ex ”vi kvinnor”, ”vi arbetare”, ”vi svenskar när vi alla vet att det finns inga homogena grupper. Som tur är.

Nu är vi i oktober och jag vill gärna skicka dig till ett äldre inlägg här på min blogg för att ge mitt perspektiv på månadens aktiviteter: Been there – done that!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s