Ursäkta mig!

Det känns väldigt tungt att det är jag som förstör din helg. Du får inte tro att det ingår i nå’n sorts dubiös plan eller betyder att jag inte längre tycker om dig som läser min blogg. För det gör jag. Mycket. Och om du skriver en kommentar då och då tycker jag ännu mer.

Men tillbaka till din förstörda helg. Det blir inget blogginlägg idag. Vänner från Sverige är i Ierapetra så vi har fullt upp med att umgås, köra bergsrundor (det är inte jag som kör så jag passar på att se mig omkring väldigt noga och mycket!), äta god mat, njuta av Kretas vackra natur, slappa i solstol…..och nu måste jag dessutom jobba en liten stund.

Du får alltså klara dig själv denna helgen. Jag förstår om du nu blev lite förvirrad och handlingsförlamad. ”Vad ska jag göra nu, inget underhållande blogginlägg från Ia?” Nja, du kan ju t ex slå upp dubiös. Eller titta på en valfilm inför morgondagen och den finns här www.youtube.com/watch?v=qRme1X2O400&list=PL0hxpXxr405F2NgNxO1ahRm_xaCDu4PM2.

Gör så gott du kan och håll ut – jag är snart tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s