Bra krismöte

Jag har ju lite svårt för att stoppa i tid, kör gärna på i full fart. Det har straffat sig tidigare, dags att visa att det resulterade i nå’t litet förnuft och några insikter. Så idag kallades alla i Löfquist Solutions till krismöte: ägaren, vd:n och arbetskraften. ”Glädjen” och ”kreativiteten” var tyvärr upptagna på annat håll.

Ägaren är otålig, vill börja tjäna pengar. Fullt förståeligt. Tycker att det är mycket bra med hemsidan om vandringar, men vill få igång huvudverksamheten.

VD:n är allmänt sur och försöker med urkass ledarstil få fram nå’t resultat. Det är betydligt mer piska än morot om man säger så. Har fått för sig att allt kan tryckas fram, bara att sätta igång.

Arbetskraften är bara slut. Den har varit igång ett bra tag nu med att skapa bra förutsättningar runt företaget som miljöombyte, bra bostad, kontakt med yttervärlden osv.

Ingen har haft semester på två år.

Företaget har skaffat sig en mentor och haft två sittningar med henne. Utifrån vad som kom fram då och positionerna idag fattades följande beslut: dags för vila och omladdning. Det mesta är förberett, det är det där sista steget till starten, till det officiella som inte riktigt vill komma loss. Allt som görs några veckor framåt ska göras med glädje och lust utan press. Mycket lärotid. Se’n kör vi!

Om vi överlever sommarvärmen i paradiset….

2 tankar på “Bra krismöte

  1. iamittilivet Inläggets författare

   Tack! Precis varit ute och visat en del av sta’n för några facebook-vänner så jag är övertygad om att det är en bra idé. Jisses, vad vi har varmt!!!
   Kram

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s