En riktig snygging!

Äntligen här! Efter 7 sorger och 8 bedrövelser höll jag på att säga. Det ska vara 3 extra besök och 2 telefonsamtal. Det ringde igår em och utlovades leverans idag vid 11-snåret. Givetvis var den försenad 1,5 tim (tur man disponerar sin egen tid…) och den bars upp under stön och svett och stånk. Tyckte nästan att de överdrev lite, jag menar trånga spiraltrappor ska väl två karlar klara av. De satte den på plats och jag tror att det är den snyggaste bäddsoffan i hela Ierapetra. Kanske på hela Kreta. Och bäddmadrassen hade de också med sig, den fick jag bära.

Så nu går det bra att boka in sig på ”Pension Ia”. Ingår: frukost, chaufför, guide, trevligt sällskap. Ingår ej: diskning och städning. Kostnad: prisvärt.

2 tankar på “En riktig snygging!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s