Kapitulation, längtan och bröllop

Jag kapitulerar för högsommarvärmen här på de sydliga breddgraderna! Halverar antalet morgonrundor per vecka, lägger dom 1 timme tidigare, står ut med att det inte är nå’n idé att krypa till sängs förrän alla andra gör det, dvs vid midnatt. Men det blir väldigt långa dagar så jag måste lära mig siesta. Jag som inte kan sova dagtid. Idag gick det bra med lite vila på em och jag måste ha slumrat till för jag missade totalt en regnskur! Då har vi haft både storm och regn i juli på Kreta – var är klimatet på väg?

Igår låg jag på stranden och försökte låta bli att tänka på var jag borde varit. Nu är det 4 ggr i mitt liv som jag missat det. Vad jag pratar om? Kiviks marknad, så klart. Funderade lite…om jag nästa år gör 4 besök då täcker väl de 2 första upp 2013 (usel ekonomi som a-lös) och 2014? Och 1 besök räknas givetvis 2015. Så tänkte jag att det 4:e besöket liksom kunde vara nå’n sorts lager om jag skulle vara förhindrad 2016. Visst är det smart?

Det där med bröllop i rubriken gjorde kanske att du satte kaffet i halsen, men jag har ännu inte snubblat över någon redare. Jag har inte heller varit bjuden på något bröllop, men det har varit några stycken se’n jag kom ner. Grekiska bröllop lär vara närmast gigantiska tillställningar med flera hundra gäster så det kostar väl en del. När man hör flera biltutor som hängt sig så vet man att nu har det varit bröllop, nu körs det genom sta’n. Så tar det en stund innan det är dags för fyrverkeri. Jag njuter av fyrverkerierna för jag vet att det blir inget av den varan på nyårsafton (jag lagrar här också, minsann!). Häromdan blev det lite floppigt. Jag menar, fyrverkeri medan det fortfarande är ljust? Det var ingen större upplevelse, gissar att någon inte kunde hålla sig till senare och fick sig en skrapa.

För övrigt kämpar jag vidare med möbelaffären om soffan – de påstår nu att den ska komma på fredag. IKEA har jag fått kontakt med och är mycket nära en beställning. Mobilabonnemang får bli nästa veckas projekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s