Oj, vad tiden gått!

6 oktober 2013
Lite avslagen idag, det är ju söndag. Vindstilla både ute och inne.

Igår fyllde min syster år och det var i och för sig inget märkligt. Trevlig och god tillställning med sång och tal. Fylla år…ålder…tal…tiden har gått…det sätter igång en del funderingar… Att min mor är 85 år och systerdottern 25 år är helt i sin ordning, men om det stämmer att min syster är 60 år så är jag 55 år. När hände det? Hur hamnade jag här i livet där jag är nu?

Så börjar tankarna fladdra baklänges. 36 år sedan jag flyttade till Lund. 27 år sedan vi höll tal på fars 60-års fest. 22 år sedan jag var färdigutbildad personalutvecklare. 20 år sedan min första långflygning (det låter som om jag rattade, men det var som passagerare…). 16 år sedan flytten till Genève. Tankarna bara fortsätter och fortsätter, vilket perspektiv! Minnesbilderna är många och så klara (än så länge…). Vem var jag då, vem är jag nu?

Slutsatsen förfärlig: så MÅNGA år som gått! Finns det några kvar? Och det finns det ju och de ska fyllas med nya spännande äventyr och möten! Men idag är det söndagsfrid och lite eftertanke, det är gott det med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s