Premiär!

Oj, nu är det skakigt! Första inlägget på min blogg, måste komma på nå’t kvickt eller klokt… Tänk om alla skrattar och skakar på huvudet….skriver hemska kommentarer…nåja, det är bara att hålla för näsan och hoppa!

För att det inte ska vara alldeles tomt så har jag lagt in 2 gamla vandringsanteckningar från facebook. Och jag har flyttat över alla anteckningar från mina vistelser på Kreta. Det tog lite tid, men så mycket jag lärt mig! Kan snart hålla kurser i WordPress!! Lugn och fin, det var nog lite överentusiastiskt…..

Tänker att ingen är väl intresserad av lilla jag, men vem vet – kanske jag kan glädja eller inspirera eller tipsa någon….och kanske väcka lite eftertanke….skulle vara kul! Och om mina planer för livet efter jul går i lås så kan jag bjuda in till en spännande resa, men mer om det längre fram.

Nu har jag i alla fall börjat….få se var det slutar…

5 tankar på “Premiär!

 1. equaltonone

  Varken skak på huvudet eller hemska kommentarer härifrån….You go girl!!! Det börjar ju bra!
  Min stackars blogg är fullständigt död men jag använder den som inloggning här ändå! 🙂
  Nyfken på vad du har för planer!! /Lotta

  Gilla

  Svara
 2. swollenduck

  Till att börja med , gratulerar till starten (den svåraste delen!) 🙂

  Du skriver ”Tänk om alla skrattar…” Mina skratt, och de var många, var positiva dock 🙂 Om man känner dig vet man ju hur organiserad du är, men att du glömmer kassen med skor o allt inför vandringen på Bjäre AHAHA… så bra!
  Skönt att du bjuder på det 😉

  (Jag skakade ifs lite på huvudet när du helt öppet och utan skam erkänner att du träffat fåraherde men att det inte blev mer än så… Självisk som jag är, är jag lite bitter över att du som min vän inte löser detta bättre, jag kunde varit piga hos en fårafamilj!
  Men tvivlar på att ngn annan ser ngt att skaka på huvudet åt!)

  Ser fram emot framtida inlägg! Bjud på bara!

  Kram från den svullna ankan (Bojana 😉

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s