Flygande barn

Idag har det gått i ett! Varför blir vissa dagar så? Mycket har uträttats, men tiden bara rinner iväg. Så idag blir det inte så mycket funderingar och tankar i bloggen utan fakta!

Jag har gått med i en förening eller organisation som heter Crete For lIfe. De har funnits ett bra tag, hjälper barn som är utsatta, sjuka eller behövande. Exempel: ett antal år har de varje sommar gjort det möjligt för barn från Tjernobyl-området att få komma till Kreta några veckor. Du kan läsa mer om Crete for Life på deras hemsida samt ge ett bidrag om du känner för det.

Det är många som har det svårt i krisens Grekland och barnen är kanske värst utsatta. De kan inte påverka sin situation och samtidigt så är de vår framtid. Så hur ska man kunna nå de här barnen? Och få dom att våga drömma?

piloten

Idag startar en kampanj som kommer att pågå några veckor som kallas ”Give children wings”.Tanken är att de som finns i behövande barns närhet ska kunna kontakta Crete For life som då kan gå in och hjälpa till med t ex skolmaterial, skor, aktiviteter osv. Denna första veckan vänder sig speciellt till föräldrarna.

Det är varmt, inspirerande och härligt när människor hjälper varandra! Och kan några av våra minsta få känna lite medkänsla så är det också en investering för framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s