Vem? Jag? Var?

Jag är övertrött. Det är inget vidare. Som ett brev på posten kommer sömnproblem. Och koncentrationssvårigheter. De gör att jag bara klarar av små, korta saker.

Igår hade jag ett jättebra blogginlägg på gång. Funderade kring integration och assimilering. Tyvärr kraschade det nå’nstans i mitten. Kanske återkommer när hjärnan blivit sig själv igen.

Det som skulle kunna vara positivt med övertrötthet är känslan av att vara berusad. Men det är inget kul när det pågår hela tiden. Och utan att ha nå’n att fnittra tillsammans med.

Ovanpå allt annat så har vi fått lite ”brittsommar”. Det är varmare än vanligt så här års. Igår var det riktigt hett. Vi var många som trodde att det skulle bli regn och åska. Men det blev det inte.

Hjärnan är konstig på många sätt. (ja, jag vet att detta blir rörigt, men så är det just nu) Jag satt idag och översatte från engelska till svenska på en hotellhemsida. Plötsligen hade jag ingen aning om ett svenskt ord. Det var alldeles tomt. Det händer ibland och känns lika konstigt varje gång. Svenska är ju mitt modersmål så det borde jag väl kunna!?

I onsdags….oj, nu tänkte jag skriva något som jag skrev i förra blogginlägget. Lika bra att ge upp. NU börjar min minisemesterweekend. Ska öppna en flaska retsina och ha lite snacks till det. Kanske ute på balkongen tillsammans med Jan Guillou. Ja, han är inte här i egen hög person. Jag håller på att läsa ”Blå stjärnan”.

Ajö.

2 tankar på “Vem? Jag? Var?

 1. juliann66

  Hoppas Retsinan får dig att slappna av 😉
  Att man tappar svenska ord är inte så märkligt tycker jag, när man som du bor Utomrikes. När jag var barnflicka i Tyskland började jag till och med drömma på tyska och blev stum när jag kom hem 10 veckor senare. Hittade inte rätt ord och blev ledsen, så då var det bättre att vara tyst.
  Ta hand om dig och sov gott!

  Gillad av 1 person

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s