Skönt men farligt

En underbar natt utan AC eller fläkt, bara vinden. Bara naturliga ljud. Sovit som ett barn! Det var behövligt. Nu dags för jobb med hemsidan, men jag behöver komma igång så varför inte ett kort blogginlägg.

Jag njuter av vinden som rör runt luften och sänker temperaturen, men egentligen är det farligt läge. Vi har precis passerat sommarens mitt, regn har vi inte sett på länge, det är torrt i markerna. Tänk om det börjar brinna! Myndigheterna har idag gått ut med varning och uppmanar alla att vara försiktiga. Eld sprids snabbt i hård, byig vind.

Det är svårt att fotografera vind och den är som sagt byig. Fina palmen nere vid moskén är en av mina vindmätare. När jag försöker fotografera den böjd och vindpinad så avtar givetvis vinden och när jag går in från balkongen kommer det en hård by igen. Men så här är normalläget de senaste tre dagarna (den är väldigt fin i normala fall…):

DSC00374

Vinden ska lugna sig imorgon eftermiddag/kväll så jag får fortsätta njuta samtidigt som jag håller tummarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s