Videohälsning

Vädret fortsatt kallt, grått, regntunga moln. Tyvärr inget vandringsväder utan ”inneväder” och passande nog infann sig ett städanfall! Man blir väldigt trött i skallen av att städa dokument på datorn, men å så bra det blev. Städanfallet fortsatte in i e-posten. Lika bra att passa på medan ångan är uppe. Och det pågår fortfarande så nu lyssnas det på musik i iTunes – sorteras in eller slängas. Ni måste förstå att det finns varken tid eller ork till blogginlägg, men nå’t ska jag väl bjuda på. Varför inte en bildhälsning från Ierapetra? Finns en del på youtube, tyvärr ofta dålig kvalité eller bara stränder, solstolar…. Här ett collage med vackra foto (och hans hotell och lägenheter är väldigt mysiga och fina – kan rekommenderas): Welcome to Ierapetra!

Ta en paus i julförberedelserna, luta dig tillbaka och njut!

3 tankar på “Videohälsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s