Sofiero lyste!

Så var allhelgona över för denna gången. Jag har haft riktig helgfrid med final igår med ”Sofiero lyser”. En vindstilla, torr och varm kväll som avslutades med middag i Helsingborg. Stämningsfullt och grannt!

Det höll på att bli en katastrofstart. Min hjärna vandrar ibland sina egna underliga och krokiga vägar, t ex kan halv fyra bli 16:30. Logiskt på sitt eget lilla vis, eller hur? Inte lyckat när det är helg med färre buss- och tågavgångar och misstaget görs i Dalby som ligger en bit ifrån Helsingborg. Milt uttryckt. Och mitt sällskap var rätt på tiden. Givetvis.

Nu går jag in i ganska intensiva dagar igen precis som i början av det här Sverigebesöket. På lördag är det dags att resa hem igen, kan bli lite ryckigt med bloggen några dagar framöver.

Foto från Sofiero finns på min flickr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s