Invigning

Igår kväll invigde jag min balkong. Njöt av att se solen gå ner bakom bergen, småkillarna ropa nere i gränden och svagt ljud från en tv som var igång nå’nstans. En stunds eftertanke, livet spelades upp som en film. Tänk, första gången jag var här var 1987 och 27 år senare bor jag i gamla sta’n. Det har hänt lite grann under tiden.

Så tänkte jag på hur glad och tacksam jag är över att ha förverkligat en dröm, hur priviligerad jag är och pengars betydelse för handlingsutrymme och bättre förutsättningar.

Ett liv är så olika, det går upp och ner. Olika liv kan vara så totalt olika. När jag kommit så långt i tankarna dök den gamla kvinnan i Sitia upp på näthinnan, men det berättar jag imorgon.

Sitter på fik på torget där det blir lugnare och lugnare nu på lördagseftermiddagen. Nu går vi in i helgläge. Gott!

2 tankar på “Invigning

  1. Frihet i blodet

    Visst är det en härlig känsla, den där tacksamheten? Jag älskar att gå ut på min altan på morgonkvisten, i solen, och bara njuta och förundras över hur livet förändras. Till det positiva. Lycka till i ditt nya hem!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s