Målgång

Så där, då har jag betalt och packat ner tandborsten. Dags att flytta till lägenheten. Slog mig igår att lägenheten blir min fjärde bostad på mindre än fyra veckor. Ska bli skönt att få komma till ro även om det kanske tar lite tid.

Jag är alltså framme vid halva målet: bo på Kreta. Med perioder i Sverige så klart, där finns familj och många vänner. Och kanske uppdrag/arbete som inte kan göras via nätet. Den andra halvan av målet, försörjning via nätet, har en bit kvar.

När jag fått allt på plats ska jag ha semester en vecka. Vandra. Lata mig på stranden där jag inte varit än. Bara njuta. ”Resan” har pågått i flera månader så det finns kanske en risk att jag går in i törnroselik sömn. Kanske behövs, men det vore lite trist och snöpligt!

Läste om en person som länge drömt och planerat om en sak och som den dagen den blev en realitet sa att ”detta är ett påtagligt förverkligande av en ganska fantastisk dröm”. Mitt i prick! Nu ska jag gå och ta på och vara i min dröm. Nu är det på riktigt.

8 tankar på “Målgång

 1. Anna Eriksson

  Måste vara en härlig känsla att vara på väg! För min del finns min dröm fortfarande bara i tanken och den liknar din. Å andra sidan har jag i redan min försörjning via nätet, så den biten är ju i stort sett klar, så egentligen är jag också på väg då 🙂 Lycka till och ha en underbar semester!

  Gilla

  Svara
 2. Gela

  Underbart, Ia!
  Vi är många, många som står här vid målgången med blommor och den stora pokalen till dig…!
  <3!

  Gilla

  Svara
 3. anneli

  Hej Ia! Lycka till med ditt nya liv på Kreta! Intressant att läsa om din flytt. Stort steg har du tagit,modigt! Och lycka till med med nya hemmet! Jag själv bor på Peloponnesos halvön nära Koroni stad.En dröm som blev verklighet! Jag är tacksam!
  Bloggar också,men blir inte så mycket nu som det blev under första åren!
  http://blogg1.peloponnesos.net/#home

  Ha det gott och njut nu av din semester 🙂

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s