Kanske inte syns

Du som följer min blogg minns kanske att jag köpt nya glasögon, annars finns inlägget här. Jag tyckte att jag förändringen var stor och definitivt till det bättre. Nu har jag träffat minst 6 personer som känner mig. De borde ha kommenterat, om inte annat så i stil med ”vad konstig du ser ut! har du ändrat frisyr eller nå’t?”. Men inte ett ljud. Trist. Hur ofta tittar vi riktigt noga på varandra, egentligen?

Kan pigga upp mig med att i alla fall jag tycker att jag ser bättre ut – i dubbel bemärkelse.

2 tankar på “Kanske inte syns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s