Unikt erbjudande – passa på!

I natt vaknade jag och konstaterade att jag höll på att insjukna med blixtens hastighet. Frös som en tokig, kände mig tung och konstig i huvudet (ja, ja, konstigare än vanligt…) och lite förvirrad. Jag utövade en form av handpåläggning (nej, nej, inte så…) på min vackra men åldriga kropp där huden kändes varken het eller kall. Vad tusan är det som händer, tänkte jag i min sömniga och oklara hjärna som efter en stund somnade in igen. Lite senare på efternatten upprepades proceduren.
I morse kollade jag temperaturen under natten och där fanns svaret! Vi hade en rejäl temperaturdipp kombinerad med vind under natten. Jag överlevde och var alltså tvungen att bege mig till lektion i grekiska vilket snabbt satte fart på och värmde upp min nerkylda hjärna. Dock ökade oklarheten något….hm….

lifezen_in

Här sitter jag och skriver och hittar på och kollar nyheter och…ja, ibland får jag lite kommentarer, men nu har jag beslutat att ge dig ett erbjudande! Du får nu en möjlighet att skifta från mer eller mindre passivt mottagningsläge av bloggunderhållning till aktivt interagerande (oj, det tog tid att få ihop den meningen!). Här kommer det: Vad vill DU veta mer om när det gäller Grekland, bo utomlands el likn? Skriv frågor nere i kommentarerna eller skicka e-post till ia.lofquist@live.com (inga frågor via facebook, google+ eller linkedin, tack – det blir för rörigt för mig, gamla människan)! Det går givetvis bra att ställa frågor när som helst, men kunde vara kul att se vad som ramlar in. Och sätta lite fart på dig, käre/kära läsare!

Det är onsdag idag så vi kan väl bestämma att svaren kommer om en vecka, dvs på onsdag. Nu ska jag lämna dig ifred så du kan börja tänka efter. Eller i alla fall försöka.

Ha en bra dag!

(bild från lifezen.in)

Vandra på Kreta!
Vi njuter av vackert landskap, enastående vyer, tystnad och lugn.
Med mig som vandringsledare kan du koppla av och släppa loss tankarna samt uppleva mina gömda pärlor.

Mer information på hemsidan http://inspirewiz.com
Välkommen! 

PS. Berätta att du läser bloggen när du bokar, det ger dig 15 % rabatt!

 

10 tankar på “Unikt erbjudande – passa på!

 1. Ylva

  Som boende i närheten skulle det vara kul att få veta när något musikaliskt evenemang är på gång i området. Du som fast boende har ju helt andra kontakter än vi har. T.ex. när det är något på Melina Merkuri-hallen.

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Ok! Det blir som ett mer eller mindre vaket långtidsöga på utbudet än ett svar på onsdag. Jag ska göra mitt bästa!
   (det var förresten musik på en taverna i kalamafka igår! nog nå’n mer känd musiker för det var affischer på sta’n och ”inträde”)

   Gilla

   Svara
 2. Sanna Hellström Kall

  Hej Ia! Det är väl en bra idé att ”sätta fart” på oss läsare! 🙂 Jo, jag läser mellan varven och njuter av dina vackra bilder och drömmer om resan till Grekland. Som KOMMER att bli av en vacker dag! Jag ser mig underbart ”fastlåst” i Sverige under de närmaste 6 månaderna då jag ska bli mormor för första gången och min dotter ska föda barn i Sverige och sedan återvända (hemska tanke) till Australien där hon har bott med sin man under många år.

  Så om jag lever och är frisk (gamla människan) nästa år så hoppas jag på att kunna bli lite mer rörlig … ja, och så är det dom där gamla föräldrarna som fyller 90 …. (men är på fötter än så länge)!

  Älskar din sida och dina inlägg och drömmer om Grekland och att vandra med dig!

  Kram
  Sanna

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Roligt att du läser och tack för uppskattning!Oj, då är det dags för en ny roll i livet! Låter mysigt och känns säkert spännande.
   Du är välkommen att vandra närhelst andan faller på och tillfälle ges!
   Kram

   Gilla

   Svara
 3. Pingback: Ur led är bloggen | ia mitt i livet

 4. barabrittiskt

  Jag uppskattar dina inlägg med reflektioner om flyktingsituationen. Mina grekiska kollegor berättar om borgmästare som sliter förtvivlat på öarna vid Turkiet fast vi sitter i Sverige och tror att det är ganska lugnt. Personligen vill jag annars alltid veta mer om allmänna kommunikationer. Hur kommer man till exempel ner till dig från Heraklion? Går bussarna även efter september? Vågar man åka på bergsvägarna när man hört att grekisk trafik är nästan värst bland de gamla EU-medlemsländerna? Kan man lita på taxichaffisar? Var hittar man bra privatchaufförer med guideförmåga och vad kostar sådant?

  Gillad av 1 person

  Svara
 5. Pingback: Ibland är det bara perfekt! | ia mitt i livet

 6. Pingback: Uppföljning ”Unikt erbjudande – passa på!” | ia mitt i livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s