IT och post

Solig, fin dag. Vinden har vänt under natten, kommer från norr vilket gör att temperaturen sjunker lite. Nu sen eftermiddag är det nästan stilla både i luften och till havs.

Fortsatt jobb med hemsidan, nu framme vid en blandning av produktion av text (varför är huv’et plötsligen tomt?) och lägga in olika funktioner (varför vill dom aldrig fungera?). Tiden bara rinner iväg. Tur att jag gillar problemlösning, har erfarenhet av IT och har inga problem med att fråga andra om hjälp. Annars hade jag nog gett upp redan i måndags. Och tur att jag är bra på att styra mig själv för annars blir det ingen fritid alls. Lite knepigt det här med att jobba hemma…

På tal om att ge upp – vilka skickade något till min adress i ”Postexperimentet”? Jag har fått ett brev (Angela) och ett vykort (Lee). Posten går till min hyresvärd först, sedan kommer han och delar ut den i huset. Otroligt konstigt och knökigt system, fråga mig inte varför det är så. Kanske hyresvärden sitter och njuter av vackra vykort från Sverige? Det ska bli slut på det i så fall, men det blir svårt att klaga och skälla eftersom vi inte pratar något gemensamt språk. Hm…det löser sig väl. Innan jag tar till de stora bokstäverna behöver jag alltså veta vilka som skickat något. Skriv i kommentarsfältet här vad och gärna när du skickade. Tack!

Imorgon har jag inte tid med blogg, då kommer en gästbloggare!

4 tankar på “IT och post

  1. iamittilivet Inläggets författare

   Ingen större skillnad mot nå’n annanstans: en dator, att arbetsbord osv. Det är mer livet före och efter som är annorlunda. Och det är gott!
   Ha det bra med alla uppgifter på nya kursen! Kram

   Gilla

   Svara
 1. Elsa Magnusson

  Hej du från ett regningt Tyringe. Skicakde ett kort omkring den 27 maj. nu har jag bara 87 dagar kvar att jobba sen är det semester och sen… Kram

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s