Bråda dagar

Nu är det körigt vill jag lova. Imorgon blir lika körigt med många svåra beslut och knepig packning. På torsdag flyttfirma och magasinering. Fredag…pust och stön, det är för långt fram. Och det är ingen vanlig flytt, men det får du veta mer om i helgen när jag hämtat andan lite.

Har en jäkla bra planering och den håller minsann! Skönt eftersom det på insidan råder förvirring. Huvudvärk. Skruva ner. Packa. Kasta. Beslut, beslut! Skulle skruva ner en taklampa, höll på att gå illa. Dags att pausa lite.

Jag tyar inte tänka mer. Vad ska jag ha till middag idag? Beslut, beslut…..

1511516_490610144381287_1649510542_n

6 tankar på “Bråda dagar

   1. Annika Sigson

    Attans, ska jag behöva vänta så länge 😉 Stressa inte ihjäl dig nu bara utan försök att njuta av det fina vårvädret som jag antar att ni också har.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s