Borttappad

Jag blir sällan av med saker, har nog inte så många att hålla reda på. Om jag inte hittar något så beror det antingen på att jag förlagt det (jag älskar det uttrycket!) eller att jag lagt det på-den-där-platsen-som-jag-absolut-inte-kan-glömma-att-jag-lagt-det. Du kanske känner igen det?

Vid många tillfällen har jag gått på Kiviks marknad med flera personer i olika åldrar och vi har aldrig blivit av med varandra. Om du inte känner till Kiviks marknad så kan jag berätta att det är Sveriges största marknad packad med folk.

I min nya kamera finns gps och jag klurar fortfarande på vad det har med fotograferande att göra.

Skulle ju kunna fortsätta att räkna upp olika exempel, men egentligen har jag bara en fråga: hur kan ett helt flygplan tappas bort? Med dagens teknik och säkerhetstänk – hur är det möjligt? Fascinerande och skrämmande!

Jag har faktiskt en fråga till: vad betyder det för vårt resande, kan vi lita på någon anordnare eller utförare eller vad det nu heter? Nästa gång jag ska hälsa på min gamla mor ute på Österlen, kan hon då få ett telefonsamtal från Region Skåne: vi kan inte hitta bussen så er dotter är borttappad!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s