Nya datorn och jag

Det blir inget spirituellt blogginlägg från mig idag. Kämpar vidare med nya datorn idag så hjärnan är väldigt fyrkantig. Uppstår lite roliga situationer emellanåt som t ex när jag råkar använda fel mus till fel dator. Irritationen stiger, några valda ord kommer, så inser jag vad som händer och då tittar jag mig skamset omkring! Varför gör man det? Jag vet ju att det inte finns nå’n annan här, ingen ser mina tankevurpor.

Nu finns nästan alla program jag vill ha på plats. Snart dags att koppla ihop de två datorerna för att överföra filer – jättekul, sa hon med ironi i rösten. Det är det mest kritiska, inget får försvinna. Efter att ha laddat ner Windows 8.1 igår kväll så är nya datorn och jag betydligt mer kompatibla. Det kan nog gå bra det här till slut.

Men det är tålamodsprövande. Karaktärsdanande kanske. Prövande. Frustrerande. Och mycket väntetid. Tror att jag måste belöna mig själv med ett biobesök lite senare – från den ena fyrkanten till den andra…  😉

Ha en skön söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s