Utmaning

blogg100-logotype-300x256

Aj, aj, aj, vad har jag nu gett mig in på? Ett blogginlägg om da’n i 100 dagar – vilken utmaning! Här finns mer info: http://bisonblog.se/blogg100/  Häng med du också!

Har jag verkligen så mycket att bidra med, är nå’n intresserad….samtidigt öppnar det nya dörrar som nya läsare, möjligheten att påbörja ett inlägg en dag för att avsluta det nästa osv. Det sätter också lite fart på tankarna och skriveriet.

Det som också känns lite nervöst är om jag kommer att missa nå’n dag på grund av att jag helt enkelt glömmer bort det. Får tapetsera lägenheten med gula ”notisar”! Fast då blir kanske lägenheten ännu mer svårsåld än vad den redan är…..

Imorgon kommer inlägg om vad jag tycker om ”förståsigpåare” när det gäller jobbsök!

 

1 tanke på “Utmaning

  1. Pingback: Den hundrade dagen | ia mitt i livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s