Lantlollan är internationell!

Som arbetslös lever man i en egen bubbla, en egen värld som begränsas av en mängd faktorer, främst ekonomin. Jag tror man får akta sig så man inte blir alldeles inbunden, kanske t o m folkskygg och i värsta fall bortglömd. En av mina kanaler är bloggen, funderade över hur många som läser, vilka som läser osv så jag klickade på statistikfunktionen. Himmel!! Jag är ju internationell eller vad sägs som följande:

 • flest besökare från Sverige, sedan kommer Finland, Grekland, Norge, Japan och USA
 • några enstaka besökare från Tyskland, Spanien och Trinidad och Tobago
 • en besökare vardera från Belgien, Danmark, Polen, Sydafrika, Nederländerna, Malta, Förenade Arabemiraten och Thailand

Ok, hur tolka detta? Jag vet vilka som besökt från Japan och Sydafrika. Funderar över Grekland – finns många tänkbara besökare, men jag skriver ju på svenska. Och det får mig verkligen att undra över Finland och Förenade Arabemiraten – hur får dom träff på nå’t i min svenska blogg? Det mest exotiska mysteriet är vem som surfat in här från Trinidad och Tobago.

Det är antagligen människor som jag inte skulle mött i livet, men den digitala världen är så anonym. Jag önskar att alla skrev nå’n kommentar, bara en hälsning. Skulle vara kul att veta vem som är ”i andra änden”!?

1 tanke på “Lantlollan är internationell!

 1. Harriet Westerlund

  hej Ia!

  Jag tillhör den skara som följer din blogg. Det är intressant att ta del av dina välformulerade meningar om livet. Du verkar ha struktur på tillvaron och använda dina erfarenheter för din planering framåt. Vad tråkigt att bostadsmarknaden är så trög i Lund. Jag hoppas ändock att du kommer iväg till Kreta och kan genomföra dins planer där. Hälsningar Harriet

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s