Backa alla ungar!

Åskigt, kvavt, svarta moln över bergen, svårt att tänka så det passar alldeles utmärkt att detta blir ett inlägg för UNICEF. Jag blev tidigt en av UNICEF:s ”Bloggare för varenda unge” eftersom jag tror att alla barn behöver alla vuxnas röster och engagemang. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Och om min blogg kan bidra är det glädjande!

UNICEF har haft en kampanj inför Mors dag som de kallat ”Backa mamma”. UNICEF jobbar för alla barn runt om i världen, men det är svårt för mammor i vissa länder att ge barnen hälsa och trygghet – där kan vi vara med och backa upp mammorna.

Estere Chimkango (24 yrs) photographed outside her home in Billy Village Ngabu, Chikwawa. Estere benefits from the services with Mothers2Mothers (with support from UNICEF) offer at the nearest health facility. Malawi 19 April 2017 (Schermbrucker/UNICEF/Malawi) Chikwawa Malawi

(Fler mammor och deras barn kan du se här)

Tycker du att jag är sent ute? Nu är det ju så här att Mors dag infaller på olika datum världen över. De kan behöva extra backning för att orka och räcka till för fler än sig själva. Det är visserligen ofta mammorna som tar hand om barnen, men vi ska inte glömma papporna. Alla barn behöver starka föräldrar och de behöver mer än 1 förälder så genom att stärka föräldrarna hjälper vi barnen. Och de små knattarna är fred och framtid.

Gå in i UNICEF:s gåvoshop och ge en gåva till någon du håller av eller som fyller år eller har namnsdag eller till dig själv eller….ja, bara för att! De artiklar som det för tillfället är stort behov av är markerade. Någonstans blir en unge lycklig och frisk eller en familj får en ljusare och lättare vardag.
Eller bli världsförälder! Då ger du pengar varje månad och är med i kampen för att skapa en bättre värld för alla barn.

Varenda unge ska få vara glad och ha en framtid!

1 tanke på “Backa alla ungar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s